• Matek AB säljer kvalitetsmaskiner och verktyg för sten- och betongbearbetning.

0 Varukorg

Sugvägg

Våtsugvägg typ MB i rostfritt utförande av stål AISI 304.

Våtsugväggen är utrustad med fläkt som drar igenom upp till 12 000/22 000 m3 luft per timme. Luften passerar genom en vattenridå som fångar upp dammet och låter det samlas i den nedre vattentanken. Den renade luften blåses sedan ut igen i samma utrymme och på så sätt undviks kallras.

Vattnet som används till vattenridån pumpas upp igen från den nedre vattentanken av en rostfri pump. Detta gör att ett minimum av vatten behöver tillsättas. Då en större mängd slam har samlats i den nedre vattentanken, öppnas en manuell ventil och tanken spolas ren. Fyll nu upp tanken med nytt vatten och sugväggen är klar att användas igen.

Våtsugväggen är också utrustad med plastfilter monterade innan fläktmotorn, dessa kan operatören enkelt göra rent cirka 1 gång per månad beroende på hur mycket slipdamm som samlats i filtret.

Utsläppstorn Plenum, monteras i toppen där utluften kommer från sugväggen. Plenum fördelar utluften på 4 håll så att det inte blir turbulens i lokalen.

Turini sugvägg

 

 

Mer information om sugväggar

Produkter i denna kategori har vi valt att inte visa i vår E-handel. För mer information eller en offert vänligen kontakta oss redan idag

 0411-555 725    info@matek.se

Filtrera
Sortera
1 produkt

Visa fler