• Matek AB säljer kvalitetsmaskiner och verktyg för sten- och betongbearbetning.

0 Varukorg

 

Kantmaskin Comandulli Speedy

 

Kantmaskin Comandulli Speedy tillverkar snabbt och enkelt alla öppna profiler

Kantmaskin Comandulli Speedy kan med en stark 3 kW spindelmotor och slipverktyg i Ø 100 mm eller Ø 130mm bearbeta stenskivor med tjocklek från 10 mm upp till 120 mm och längd upp till 3500 mm. Kantmaskin Comandulli Speedy kan samtidigt bearbeta 3st olika stenskivor med olika tjocklek och profil. På den digitala pekskärmen finns det ett antal standardprofiler programmerade. Operatören kan även skapa egna profiler eller versioner av de befintliga profilerna och spara dem.

Comandulli Speedy är välutrustad för exakt och enkel produktion

Comandulli Speedyhar pneumatisk anhåll för exakt positionering av den stenskiva som ska bearbetas, ställbara pneumatisk hållare som spänner fast stenskivan mot arbetsbordet och pneumatiskt justerbara allvägsrullar för att enkelt få stenskivan på rätt plats på arbetsbordet.

Automatiskt verktygsmagasin

Det automatisk verktygsmagasinet har plats för 8 st verktyg, dessa hämtas sedan av spindelmotorn i den ordning som de behövs för att skapa den profil som har valts av operatören på den digitala pekskärmen. Comandulli Speedy har säkerhetsgrindar runt maskinen för att uppfylla CE krav, centralsmörjning för de flesta smörjpunkter, automatisk vattensensor för verktygskylning och sensor för automatiskt stopp om något verktyg är under sin slitagegräns.

Comandulli Speedy är byggd för lång livslängd och hög produktion

Stålchassit är är bearbetat i fräsmaskin för att få exakta mått, chassit är blästrat, antirostbehandlat och sedan topplackat. Skyddsplåtar är gjorda i rostfritt stål.

Extrautrustning till Speedy

Som tillbehör kan Comandulli Speedy utrustas med bl.a. V-Groove spindel för att göra 45 graders snitt och sensor för automatisk avläsning av stenskivans längd.

Se filmer  för kantmaskinen Comandulli Speedy

Mer information om Comandulli Speedy

Kontakta oss på 0411-555 725 eller info@matek.se för

✓ Att få en broschyr skickad som PDF
✓ Få mer information 
✓ Få en offert på lämplig konfiguration

 

Kontakta oss

 

 Vill du bli kontakta av oss. Fyll i nedan så återkommer vi snarast möjligt.

Tack! Vi kontaktar dig inom kort