• Matek AB säljer kvalitetsmaskiner och verktyg för sten- och betongbearbetning.

0 Varukorg

 

Kantmaskin Comandulli Musa Next

 

Kantmaskin Comandulli Musa är byggd för långvarig och hög produktion

Kantmaskin Comandulli Musa kan snabbt och enkelt tillverka, med hög kvalitet, en rak kant med fas. Comandulli Musa är försedd med kalibreringsmotor, Conveyorband med variabel hastighet, utfällbar stödbom för bearbetning av långa arbetsstycken, rullbanor innan och efter maskinen, stenskivan låses fast mot Conveyorbandet med pneumatiska rullar vilka aktiveras automatiskt. Oscillering på raka sliphuvud, 4 eller 6 st sliphuvud för fas, med eller utan TMM system ger inte bara hög kapacitet utan också hög kvalitet på den färdiga kanten.

 Kantmaskin Comandulli Musa är byggd för långvarig och hög produktion

Kantmaskin Comandulli Musa kan snabbt och enkelt tillverka, med hög kvalitet, en rak kant med fas. Comandulli Musa är försedd med kalibreringsmotor, Conveyorband med variabel hastighet, utfällbar stödbom för bearbetning av långa arbetsstycken, rullbanor innan och efter maskinen, stenskivan låses fast mot Conveyorbandet med pneumatiska rullar vilka aktiveras automatiskt. Oscillering på raka sliphuvud, 4 eller 6 st sliphuvud för fas, med eller utan TMM system ger inte bara hög kapacitet utan också hög kvalitet på den färdiga kanten.

Möjlighet till partiell bearbetning

Comandulli Musa kan bearbeta delar av den stenskiva som ligger på bandet, detta kan styras till den raka kanten, någon av faserna eller båda faserna.

 Byggd för lång livslängd

Stålchassit är bearbetat i fräsmaskin för att få exakta mått, chassit är blästrat, antirostbehandlat och sedan topplackat. Skyddsplåtarna är gjorda i rostfritt stål. Conveyorbandet vilar på rostfria plåtar och styrs i speciella spår. 

 Extrautrustning till Musa

Comandulli Musa kan utrustas med bl.a. utrustning för att bearbeta bitar ner till 5 cm bredd, TMM system för styrning av perfekt fas och 8 raka sliphuvud.

Exempelbild
Exempelbild

 

Se filmer  för kantmaskinen Comandulli Musa Next

Comandulli Musa Next

 

Comandulli Musa Next

 

Comandulli Musa Next

 

Comandulli Musa Next

 

Exempelbild

 

Exempelbild

 

Exempelbild

 

Exempelbild

 

Exempelbild

 

Exempelbild

 

Exempelbild

 

Vill du veta mer om Kantmaskin Comandulli Musa Next kontakta någon av våra projektsäljare direkt!
Exempelbild
Magnus Lasson

 0411-220 770

 magnus.lasson@matek.se 

Exempelbild
Ola Randefalk

 0411-220 771

 ola.randefalk@matek.se