13 SEP

NYHET! Nya ICS Kedjesågar.

Skrivet av Leif
 

 

Nu introducerar vi två nya intressanta kedjesågar i vårt ICS-sortiment

ICS 680ES PowerGrit, en kompakt bensindriven kedjesåg idealisk för VA-arbeten.

ICS 701A Proforce/PowerGrit, vår första kedjesåg med pneumatisk drift.

 

Kedjesåg ICS 680ES PowerGrit 

är en lätt och kompakt Kedjesåg för sågning och kapning i gjutjärn och segjärn. Klarar sågdjup upp till 25 cm. Kraftfull 80 cc / 5 hp bensindriven motor, enkel start, driftsäker och pålitlig prestanda. 

 

Mångsidig kedjesåg

ICS 680ES PowerGrit är en mångsidig Kedjesågen som utnyttjar diamantkedjans teknik på ett innovativt sätt för håltagning och kapning i gjutjärn och segjärn m.m. Effektiviteten, styrkan och smidigheten gör att Kedjesågen är idealisk för arbeten i framförallt trånga utrymmen.

 

Kedjesågen väger mindre än 10 kg, är enkel ta med, enkel att hantera och säker att använda. Kedjesågen hugger inte, kastar inte eller slår tillbaka vid sågning utan arbetar sig lätt och säkert genom materialet.

 

Kedjesågen klassas som arbetsredskap ej som motorsåg.

  

VA-Mässan ELMIA 2018

Vi kommer att visa ICS 680ES PowerGrit i vår monter B07:114 på VA-Mässan Elmia, Jönköping 25-27 september.

Kom gärna på besök och känn på den nya kompakta Kedjesågen.

 

NYHET! Nya ICS Kedjesågar.
680ES PowerGrit perfekt för VA-arbeten i trånga utrymmen
 
är pneumatiskt driven. Väger endast 13 kg! Finns med 3 olika svärdlängder 40, 50 eller 63 cm.

Kedjesågen för de riktigt tunga och krävande jobben

Med Force 4 svärd och ProForcekedja är detta Kedjesågen för de riktigt krävande jobben. För kapning och håltagning i armerad betong, granit, sten, tegel, murverk o.likn. inga byten av redskap behövs. Hela kapningen kan göras från ett och samma håll vilket underlättar för operatören. Djupa, raka snitt och kvadratiska hörn snabbare och säkrare med enkel användning och pålitlig prestanda.
 
Enkelt att byta svärd och kedja och väldigt lite underhåll behövs på maskinen. Mycket stryktålig maskin som trivs bra i hård miljö.

Betongsåg idealisk för kommuner och VA-branschen

Kommuner och VA-branschen har upptäckt fördelen med att använda Kedjesåg med PowerGrit™kedjan som klarar att såga material som: gjutjärnsrör, segjärnsrör, PVC- och HDPE-rör. Det finns idag ingen annan såg och kedja som klarar alla dessa material.
 
Kedjesågen väger mindre än 13 kg, är enkel ta med, enkel att hantera och säker att använda. Kedjesågen hugger inte, kastar inte eller slår tillbaka vid sågning utan arbetar sig lätt och säkert genom materialet.
 

Kedjesågen klassas som arbetsredskap ej som motorsåg.

 

NYHET! Nya ICS Kedjesågar.
701A Proforce/PowerGrit pneumatiskt driven för arbete i alla material
  

 


 
 
Skrivet av Leif
  Nyheter