Vinkelslip

Vinkelslip för kapning-, slipning- eller poleringsjobb - oavsett vilket erbjuder Matek AB professionella vinkelslipar för yrkesfolk. Våra vinkelslipar kännetecknas av genomtänkta ergonomiska konstruktioner av mycket hög kvalité. Våra vinkelslipar är välbalanserade, lätta att arbeta med och enkla att byta verktyg på. Alla våra vinkelslipar är dimensionerade för lång livslängd och för att användas under långa arbetspass i tuffa miljöer. När ni köper maskiner och verktyg från Matek AB handlar ni tryggt med vetskap om att vi tillhandahåller ett komplett maskin- och tillbehörssortiment av högsta kvalité. Nedan listar vi några av våra bäst säljande vinkelslipar
vinkelslip
Vinkelslip med variabel hastighet
Liten, nätt och kraftull vinkelslip
Våtslip med variabel hastighet
Luftdriven våtslip
 

Välj rätt vinkelslip

Vinkelslip används för att kapa sten, metall, klinker m.m. men kan även användas som slip- och poleringsmaskin. Våra vinkelslipar drivs med el eller tryckluft. De flesta av våra modeller är med vattenkylning för verktyget. När ni skall välja rätt vinkelslip utgå först från den verktygsdiameter som passar era behov. Titta därefter på storleken och vikten, en tyngre vinkelslip har oftast större effekt och kapacitet medans en lättare vinkelslip är enklare att arbeta med under längre arbetspass. En del modeller erbjuder "Vario" - vilket innebär att ni steglöst kan ställa varvtalet. De modeller som har spindellås gör det enklare att byta verktyg.

Matchande tillbehör till våra maskiner

Diamantskiva DiaDuo
Polerfiltskiva till vinkelslip
Sliprondeller med Velcro
Fräs för våt- eller torrbearbetning
Diamantslippapper för torr- och våtslipning
Vattentrycktank
Slippapper för torrslipning
Portabelt elaggregat
 
När ni köper slip-, vinkel- eller polermaskin från Matek AB gör ni alltid en trygg och säker affär. Matek erbjuder professionell rådgivning från kunnig personal med många år i branchen. Utöver detta erbjuder vi alltid vinkelslipar utav högsta kvalité. Till alla våra vinkelslipar har vi självklart ett komplett sortiment tillbehör och verktyg oavsett om ni skall kapa, slipa eller polera med er vinkelslip. Vi lagerför verktyg för både våt- och torrslipning såsom sliprondeller, slippapper, polerfiltskivor, fräsar, kapskivor och mycket mer.

Saknar ni något i vårt sortiment eller har frågor? - Tveka inte att kontakta oss på Tel: 0411-555725 eller e-post: info@matek.se.