Nyheter

Träffa MATEK på årets MARMOMAC
Magnus Lasson och Ola Randefalk kommer att finnas på plats i Verona till årets MARMOMAC den 27-30 september och hjälper gärna till med besök hos våra leverantörer.
Ny Belysningsmast från Chicago Pneumatic
På Entreprenad Live visar vi Belysningsmast CPLB2 LED, en flyttbar högeffektiv belysning för bl. a. anläggningar, arbetsplatser och arenor. Enkel transport och igångsättning, 4x160 Watt LED-lampor som drivs med 230 V.
Träffa Matek på Entreprenad Live 2017
Välkommen att besöka Matek i vår monter nr A:401 på årets Entreprenad Live 14-16 september på Ring Knutstorp.
Veckans utskick v 34.
Denna vecka vill vi pusha lite extra för våra RX Hydraulhammare från CP, Chicago Pneumatic, ett helägt dotterföretag till Atlas Copco sedan 1987.
Tillbaka efter semestern
Nu är vi tillbaka på MATEK med full personalstyrka efter sommarens semestrar. Vi hoppas att ni alla våra kunder och besökare har haft en skön och avkopplande semester trots det lite instabila vädret.
SEMESTERSTÄNGT v29 & v30!
Matek håller semesterstängt v29 & v30. Maila gärna eller ring och lämna ett meddelande i vår växel så tar vi kontakt när vi kommer tillbaka efter semestern.
Veckans erbjudande v27 & v28
Dessa veckor kör vi en repris på det populära erbjudandet 5 st ø350 mm av Tyrolits fantastisk slitstarka kapklingor för sågning i betong, asfalt, granit eller tegel och nu får du erbjudandet dessutom helt FRAKTFRITT!
VECKANS ERBJUDANDE v25
Denna vecka, Midsommarveckan, erbjuder vi FRI FRAKT på alla våra Galeski-maskiner och alla OmniCubed-produkter.
VECKANS ERBJUDANDE! v24
Denna vecka erbjuder vi 1st gratis ICS svärd vid köp av 2st valfria ICS kedjor till ICS Betongkedjesågar.
CPPG bensindrivet elverk
CPPG-inverter, små bärbara bensindrivna elverk i två modeller, en ren och pålitlig strömkälla under 3 kW. Användningsbart till bl.a. handhållna stenmaskiner, kärnborrmaskiner, kakelsågar och stensågar.