Stensåg Breton Smart-Cut 550 Optima

 
 
 
Din beställning har skickats.
Något gick fel när beställningen skulle skickas. Var god försök på nytt.
OFFERTFÖRFRÅGAN
Stensåg Breton Smart-Cut 550 Optima
Vald - Antal - Utförande (Bocka i och skriv i antal)
Eventuellt meddelande till oss
Kontaktuppgifter
 
Läs om vår integritetspolicy
SKICKA

Stensåg med roterande huvud

Breton S/NC550 Optima är den kompletta sågen för tillverkning av bänkskivor och inredningsdetaljer i granit, marmor och komposit. Breton Optima är fullt 5-axlig (X, Y, Z, A 0-90o och C +/-190o), detta tillsammans med Breton’s patenterade vakuumhuvud gör att Breton Optima kan såga ut ett komplett kök från en stenskiva. 
 
Kompletterat med kamera för fotografering av den stenskiva som ska sågas, lägg in din ritning ovanpå fotot på skärmen och du har full kontroll över var dina sågsnitt kommer att vara. I version S/NC550 Optima B med automatisk transportbord får du ännu högre kapacitet.

Vårt nya styrsystem Breton Touch ger dig möjlighet att arbeta ännu effektivare, du har möjlighet att jobba direkt på pekskärmen med de olika appar som finns inlagda.

Till Breton S/NC 550 finns en mängd olika tillbehör för att göra din stensåg effektiv, t ex: kamera, tiltbart sågbord, laser för mätning av sågklinga, sågklinga för underfräsning, borr, touch probe för mätning av stentjocklek m.m.

Se film för Stensåg Breton Smart-Cut 550 Optima

 
 
 
 
 
 
 
 

Ladda ner broschyrer för Stensåg Breton Smart-Cut 550 Optima

Frågor om produkten?

Har du frågor om produkten, vill lägga en beställning eller begära offert – vänligen kontakta oss via telefon eller e-post.