Stensåg Breton Genya 600

Användningsområde:

  • Sågning av natursten, komposit och keramik
  • Fräsning av urtag

Produktfördelar:

  • 5-axlig såg med monoblockchassi
  • Sugkoppar för lyft av sågade bitar
  • Kamera för optimering av sågning
 
 
 
Din beställning har skickats.
Något gick fel när beställningen skulle skickas. Var god försök på nytt.
OFFERTFÖRFRÅGAN
Stensåg Breton Genya 600
Vald - Antal - Utförande (Bocka i och skriv i antal)
Eventuellt meddelande till oss
Kontaktuppgifter
 
Läs om vår integritetspolicy
SKICKA

Breton Genya 600 en högpresterande maskin för bearbetning av natursten, komposit och keramik.

Breton Genya 600, vårt senast tillskott i Breton’s familj av högpresterande maskiner för bearbetning av natursten, komposit och keramik. Genya 600 är med sin galvaniserade monoblockkonstruktion enkel att montera i Er verkstad.

 

Fullt utrustad med b.la . 5-axlig sågteknik, tiltbart sågbord, kamera, sugkoppar för flytt av sågade bitar, probe för mätning av klinga och stentjocklek m.m. För att uppfylla CE krav sitter det heltäckande dörrar av ABS i framkant, dörrarna har stora transparenta fönster så att operatören ser vad som sker. Integrerad kamera på kortsidan av sågen, bild av skivan tas enkelt med ett klick på manöverpanelen.

 

 

Ett flexibilitet såghuvud som drivs av Siemens borstlösa motorer

Såghuvudet, som drivs av Siemens digitala borstlösa motorer kan automatiskt vridas +/- 190° och tiltas 0° till 90°. Även för rörelser i X, Y och Z används Siemensmotorer för exakt och snabb rörelse.

 

De borstlösa motorerna ger dig en högre effektivitet och prestanda jämfört med en borstad motor. En annan stor fördel med borstlösa motorerna är att de kräver mindre underhållsarbete och har längre livslängd än sina borstade motsvarigheter.
 

 

En effektiv sågmotor med frekvensstyrning

Sågmotorn på 13 kW regleras med frekvensstyrning från 1000 till 5000 varv/minut. På sågmotorn kan också ett fräsverktyg med ½” fäste monteras, vattenkylning går genom det monterade verktyget för optimalt resultat.

 

 

Pekskärm & Joystick

Den tydliga pekskärmen på 15” än tydlig och enkel att arbeta med. Genya 600 har även joystick för manuell rörelse i alla 5 axlar.

 

 

En mjukvara som är enkel att använda

Genya 600 har en mjukvara som är enkel att använda och har olika nivåer.På den lätta nivån kan operatören snabbt och enkelt utföra alla skärningsoperationer på perkskärmen. På den avancerade nivån kan operatören programmera mer komplexa skär och formningsoperationer. 

 

Mjukvaran arbetar i Windowsmiljö och låter operatören importera DXF filer för arbete både i lätt och i avancerat läge.

 

Pekskärm cnc stensåg
Sågmotor med frekvensstyrning
Såghuvud med borstlösa motorer
Tiltbart sågbord

Tiltbart sågbord

Det pneumatiskt tiltbara sågbordet är galvaniserat och försett med en tjock gummimatta som ger exakt stöd till alla material som sågas.

Enkel att montera

Inget grundarbete krävs för att montera Genya 600, den fixeras enkelt till marken och kommer redo för omedelbar produktion.

Ladda ner broschyrer för Stensåg Breton Genya 600

Frågor om produkten?

Har du frågor om produkten, vill lägga en beställning eller begära offert – vänligen kontakta oss via telefon eller e-post.