CNC Breton NC700-1200

Användningsområde

  • Tillverkning av köksbänkar
  • Tillverkning av gravvårdar
  • Tillverkning av inredningssten

Produktfördelar

  • Siemens styrsystem
  • Användarvänlig programvara
  • Stor rörelse i Z

 
 
 
Din beställning har skickats.
Något gick fel när beställningen skulle skickas. Var god försök på nytt.
OFFERTFÖRFRÅGAN
CNC Breton NC700-1200
Vald - Antal - Utförande (Bocka i och skriv i antal)
Eventuellt meddelande till oss
Kontaktuppgifter
 
Läs om vår integritetspolicy
SKICKA

Breton Contourfive kan tillverka nästan vad som helst i sten.

Breton Contourfive NC700-1200 är en samling av kraftfulla 5-axliga CNC maskiner som nästan kan tillverka vad som helst i sten! Contourfive kan användas för bl a tillverkning av gravvårdar, massiva badkar och handfat, restaureringsarbeten, skulpturer, pelare och köksbänkar. 
 
Några av Breton Contourfive’s fördelar är en kort brygga som ger maximal stabilitet, möjlighet att använda klinga upp till 600mm i diameter, stor rörelse i Z, kraftfull spindelmotor på 16/18,5kW och lågt arbetsbord.

Siemens Sinumerik 840D SL styrsystem och Siemens borstlösa motorer tillsammans med linjärguider från ledande tillverkare garanterar en säker och exakt funktion.
Breton erbjuder ett brett program av olika programvaror för NC700-1200, allt beroende för vilken typ av produktion ni har tänkt er.

Till NC700-1200 finns det många tillbehör, t ex svarv för tillverkning av pelare, laser för kontroll av verktyg, 3-D scanning av arbetsstycke,Optima stålväggar samt touch probe för mättning av stentjocklek.

Se film för CNC Breton NC700-1200

 
 
 
 
 
 
 
 

Ladda ner broschyrer för CNC Breton NC700-1200

Frågor om produkten?

Har du frågor om produkten, vill lägga en beställning eller begära offert – vänligen kontakta oss via telefon eller e-post.