Stenmaskiner CNC

STENMASKINER CNC

Fleraxliga CNC stenmaskiner, CNC stensågar, CNC vajersågar m.m. ifrån världsledande tillverkare


Våra automatiska stenmaskiner kommer ifrån ledande tillverkare i branschen. Vi har jobbat tillsammans med dem i många år och är stolta över att representera dem i Sverige och i vissa fall Skandinavien.
Hit räknar vi Breton som är en ledande leverantör av maskiner för stenindustrin med bl.a. CNC i 3, 4 eller 5-axligt utförande, Breton styrda sågar typ S/NC, Optima eller Worthy, Breton wiresåg med enkel eller multiwire och vattenjet Breton Classica. Vi representerar också Comandulli med kantmaskinerna Musa, Omega och Speedy vilka ger ett perfekt resultat av kantbearbetning i olika profiler och tjocklekar. Våra monoblocksågar i 3 eller 4-axligt utförande för tillverkning av köksbänkar kommer ifrån Emmedue.

Fleraxliga CNC stenmaskiner, CNC stensågar, CNC vajersågar m.m. ifrån världsledande tillverkare. 

Våra automatiska stenmaskiner kommer ifrån ledande tillverkare i branschen. Vi har jobbat tillsammans med dem i många år och är stolta över att representera dem i Sverige och i vissa fall Skandinavien. Hit räknar vi Breton som är en ledande leverantör av maskiner för stenindustrin med bl.a. CNC i 3, 4 eller 5-axligt utförande, Breton styrda sågar typ S/NC, Optima eller Worthy, Breton wiresåg med enkel eller multiwire och vattenjet Breton Classica. Vi representerar också Montresor med kantmaskinerna Lola och Luna vilka ger ett perfekt resultat av kantbearbetning i olika profiler och tjocklekar. Våra monoblocksågar i 3 eller 4-axligt utförande för tillverkning av köksbänkar kommer ifrån Emmedue.
 
Vill du veta mer?
Fyll i formuläret så hör vi av oss.
Vill du veta mer? Fyll i formuläret så hör vi av oss!
Vill du veta mer?
Fyll i formuläret så hör vi av oss.