12 JUN

Vi söker Teknisk säljare

Skrivet av Sonny
 
Vi söker Teknisk säljare
 

Matek AB importerar och levererar maskiner och verktyg för sten- och betongbearbetning. Vi har ett av den svenska marknadens starkaste utbud med kvalitetsprodukter från världsledande tillverkare. Våra kunder är främst stenhuggare, håltagare, trädgårdsanläggare, kakel- och plattsättare, maskinuthyrare samt kommuner och entreprenadföretag.

 

Vi är en försäljnings- och serviceorganisation som erbjuder hög kvalitet. Vi levererar alltid direkt till kund utan mellanhänder och jobbar kontinuerligt med att utöka vårt sortiment och erbjuda attraktiva lösningar för våra kunder. Några exempel på varumärken vi för är: Breton, Montresor, Tyrolit, ADI, CP, WEHA,  ICS  och Akemi.

 

Vår målsättning är att bli Sveriges ledande leverantör av maskiner och verktyg för sten- och betongbearbetning.

Tjänsten innebär bearbetning och utveckling av såväl nya som befintliga kunder och bl a genomföra praktiska demonstrationer. Troligtvis har du viss säljvana och värderar möjligheten att kunna utgå från Ystad. Du kommer att befinna dig på resande fot framförallt i södra Sverige, cirka en tredjedel av din arbetstid. Därmed förutsätts B-körkort.
 
Vi är en effektiv organisation med stor flexibilitet, vilket ger goda möjligheter för utveckling över ett brett område. Det är en fördel om du har teknisk- eller byggbakgrund såväl praktisk som teoretisk. Din förmåga att skapa kontakter och språkkunskaper i framförallt engelska är andra egenskaper som vi är intresserade av.
 
Överensstämmer ovanstående beskrivning på eller tror du att din person är något för Matek, så tag möjligheten och kontakta oss.
 
För ytterligare information kontakta Magnus Lasson, 070-253 37 70 eller magnus.lasson@matek.se
 
Vi bearbetar ansökningarna löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast, dock senast 16 juli.
 
Matek AB, Norra Zinkgatan 3, 271 39 Ystad
E-post: info@matek.se


 
 
Skrivet av Sonny
  Nyheter