05 OKT

Oktoberspecial från Matek!

Skrivet av Leif
 

Oktoberspecial från Matek!
 

PASSA PÅ!

Just nu erbjuder vi Omni Cubed Pro-Lift Automatic och Omni Cubed Sink Hole Saver Auto till riktigt bra priser, se erbjudandet.
 
Oktoberspecial från Matek!

Transportvagnen Pro-Lift Automatic

ger en säkrare transport och installation av stenskivor. Pro-Lift har utformats för att minska fysisk belastning och skaderisk samt med säkerhet, enkelhet och bekvämlighet i åtanke. 

Pro-LIft kan lyfta 450 kg 1143 mm

Pro-Lift passar alla storlekar av bänkskivor upp till 450 kg. Pro-Lift kan användas för att lyft, sänka och flytta extremt stora skivor upp till 1143 mm från marken. 


Trådlös fjärrkontroll

Pro-Lift drivs av ett uppladdningsbart batteri, styrs via trådlös fjärrkontroll.
 

Bärhjälp Sink Hole Saver Auto

fästes med elektriska vacuumsugproppar på ytan av stenskivan och skyddar den färdigbearbetade stenskivan från brott under lyftning, transport och installation. 
 

Skydd för bänkskivor

Funktionen med utanpåliggande förstärkning erbjuder en unik lösning för bl.a. väggpaneler. 6"-sugkopparna är enkla att flytta i sidled och låsbara för anpassningsbar placering, vilket gör bärhjälpen idealisk för att skydda bänkskivor och porslinsplattor. Detta är speciellt viktigt vid hantering av stenskivor med urtag för t.ex. spishäll eller diskho.  
 
Oktoberspecial från Matek!
 

Vakuumok från Liftstyle

Liftstyle är en ledande tillverkare av vakuumok av mycket hög kvalitet. Liftstyle tillverkar ett stort antal standardok från 100 kg. Även kundanpassade versioner på förfrågan.
 

Specialpris på VAM3PN-65 & VAM4PN-500

Under oktober har vi riktigt bra priser på våra 2 vakuumok VAM3PN-625 & VAM4PN-500.
Ring gärna Magnus Lasson, 070-253 37 70 eller Ola Randefalk, 070-318 37 70.
 
Oktoberspecial från Matek!
 

 
 
Skrivet av Leif
  Nyheter