29 SEP

Nyrelease! - Nya funktioner och utseende

Skrivet av Sonny
 
Nyrelease av Matek.se v2.0!
Nyrelease av hemsida! med både stora & små nyheter & funktioner att ta del av.
Nu uppdaterar vi funktioner och utökar användarvänligheten på vår webbplats. Det är med stor glädje vi kan presentera ny modern funktionalitet av hemsidan som i slutändan skall underlätta för er användare och ge er mer värdefullt innehåll.
Nyrelease! - Nya funktioner och utseende

Större uppdateringar

 
Nyhetssidan ( Sidan du läser på just nu! ) 
Stor uppdatering för vår nyhetssida. Vi kan nu göra mer specifika inlägg, dela fler bilder, dela videos m.m. i våra nyhetsinlägg! På detta sätt kan vi leverera en mer värdefull och detaljerad information om exempelvis event, mässor, produkter e.t.c.
 
Vänstermeny / mobilmeny - Enklare navigering!
Vi har nu nu med hela hierarkin i menyn vid navigering. Detta ger er en utmärkt överblick över hela sortimentet, särskilt för mobila enheter. Pröva gärna navigera runt och ge oss feedback på er upplevelse!
 
Nyrelease! - Nya funktioner och utseende
Ändrad kategori listning - Layout & information
Bilder säger mer än tusen ord. Men bilder kombinerat med information är oslagbart. Vi har därför gjort en layoutförändring från boxade rutor till listning. Detta ger en bättre överblick och utökad produktinformation. 
 
Dela produkter med nära & kära!
Bra produkter förtjänar en stund i rampljuset! Vi har nu lagt till delningsfunktion på våra produktsidor. Ni kan nu dela produkter på sociala medier såsom Facebook, Twitter och Google+. Funktionen stödjer även att "skicka som e-post" till en vän eller kollega.
 
Snabbnavigering till Broschyrer, film e.t.c 
Vi har förtydligat snabbnavigerings knappar inne på produkterna som tar er till teknisk data, broschyr eller filmklipp e.t.c.
 
Bildgalleri för produkter i informationen
Utökat bildgalleri på produktsidor - Observera, bildgalleriet visar i regel inte alltid fler bilder på produkten ni är inne på. Det kan även visa upp liknande produkter, rekommenderade produkter, tillbehör och matchande produkter med text och länk.

 
 
Skrivet av Sonny
  Nyheter