• Matek AB säljer kvalitetsmaskiner och verktyg för sten- och betongbearbetning.

0 Varukorg

Hydraulhammare OSA

Vi har hydraulhammare i flertalet olika modeller och storlekar

Hydraulhammare med hög slagenergi och lågt ljud

Hydraulhammare OSA HB har kraftig och beprövad konstruktion samt är lättskötta. Hammarhöljet är extra förstärkt mot fästplattan och i nederdelen för att tåla yttre påkänningar.

Hydraulhammarna OSA HB har homogent och slutet hölje samt tillsammans med ett stötdämparsystem mellan höljet och hammarkroppen har HB-serien en låg ljudnivå och vibrationsdämpat utförande.

OSA HB Hydraulhammare har hög slagenergi i förhållande till sin vikt och bygger på hybridtekniken (gas/olja). Eftersom hammarserien HB70 – HB580 saknar accumolator och membran gör detta att man slipper ifrån membran haveri och dyra underhållskostnader.

 

OSA HB Hydraulhammare – är service vänliga med få delar, vilket ger låg underhållskostnad

OSA HB Hydraulhammare  passar många olika bärare som grävmaskiner, grävlastare och kompaktlastare  samt även demoleringsrobotar. Jobbet blir gjort snabbt och effektivt till låga kostnader.
 
Hydraulhammarna OSA HB70 – HB580  har egenskaper för att möta önskemål från en mer och mer krävande marknad. Den nya HB-serien har utformats med inre styrventiler jämfört med det äldre systemet med externa ventiler. Detta system skyddar ventilerna från bli skadade av yttre påverkan. HB-serien har större slagkraft med konstant frekvens och slagkraft även vid höga temperaturer.

Mer information och offert

För mer information och offert på våra hydraulhammare vänligen kontakta oss med hjälp av formuläret nedan eller kontakta vår produktspecialist direkt

Claes Nilsson, claes.nilsson@matek.se, 0411-220 772

 

Tack! Vi kontaktar dig inom kort

Filtrera
Sortera

Produkter i denna kategori finns inte tillgängliga i e-handeln. Kontakta oss för en offert.

Visa fler