• Matek AB säljer kvalitetsmaskiner och verktyg för sten- och betongbearbetning.

0 Varukorg

Hydraulhammare OSA

Hög slagenergi och lågt ljud

Hammarna har en kraftig och beprövad konstruktion samt är lättskötta. Hammarhöljet är extra förstärkt mot fästplattan och i nederdelen för att tåla yttre påkänningar.

Hammarna har ett homogent och slutet hölje. Tillsammans med ett stötdämparsystem mellan höljet och hammarkroppen har HB-serien en låg ljudnivå och genererar mindre vibration.

Hammarna har hög slagenergi i förhållande till sin vikt och bygger på hybridteknik med gas och olja. Eftersom hammarserien HB70 – HB580 saknar ackumulator och membran undviks membranhaveri och underhållskostnaderna sjunker drastiskt.

 

Servicevänliga: Få delar och låg underhållskostnad

Hammarna passar många olika bärare som grävmaskiner, grävlastare och kompaktlastare, samt även demoleringsrobotar. Jobbet utförs snabbt och effektivt till låga kostnader.

Modellerna HB70 – HB580 har egenskaper för att möta kraven från en mer och mer krävande marknad. I den nya HB-serien har det äldre systemets externa ventiler ersatts av inre styrventiler. Detta skyddar ventilerna från att skadas av yttre påverkan. HB-serien har större slagkraft med konstant frekvens och slagkraft även vid höga temperaturer.

Mer information och offert

För mer information och offert på OSA-hammarna, vänligen kontakta oss på 0411-555 725 alternativt info@matek.se eller använd kontaktformuläret nedan.

 

Tack! Vi kontaktar dig inom kort

Filtrera
Sortera

Produkter i denna kategori finns inte tillgängliga i e-handeln. Kontakta oss för en offert.

Visa fler